Sluseløsninger

Hos Door Solution kan vi hjælpe med alt inden for sluseløsninger på Sjælland – lige fra projekteringsfase, opmåling, installering og den efterfølgende service.

tilpassede Sluseløsninger på Sjælland

Door Solution tilbyder skræddersyede løsninger og kan dække alle behov inden for porte, sluser og ramper. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelige med din næste sluse.

Mere info om sluseløsninger

Få mere information om vores sluseløsninger i de følgende brochurer. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilpassede sluseløsninger

Med et slusehus udnyttes pladsen til produktionen fuldt ud, da slusehuset placeres foran hallen og gør det muligt at flytte det faktiske lastningsområde uden for bygningen. Sluserne er altid tilpasset den enkelte kunde og opgave – og imødekommer dermed ethvert behov for en godkendt og driftsikker løsning.

Sluse fra start til slut

Der findes et utal af løsninger inden for sluser, som vi står klar til at hjælpe med – helt fra projektering til selve montage. Vi kan levere slusehuse i forskellige højder, som enkelt eller sammenbygget huse og både med eller uden isolering. Vi hjælper dig med rådgivning og finder sammen den bedste løsning til dig.

20 ÅRS ERFARING med sluser

Med over 20 års erfaring i portbranchen er Door Solution de rigtige at tage fat i, hvis du har brug for hjælp inden for alle slags porte. Vi kan levere, montere og servicere alt inden for porte, ramper og sluser, og med vores store netværk finder vi hurtigt de rette varer til behovene.

HØJ KVALITET OG FLEKSIBILITET

Har du et projekt i tankerne, men svært ved at danne dig overblikket over mulighederne, så tag gerne fat i os. Vi tilbyder stor viden og gratis, professionel rådgivning inden for alle slags sluseløsninger, hvor vi altid sørger for at være fleksible og levere produkter af højeste kvalitet.

Vil du vide mere om vores løsninger?

Du er altid velkommen til at kontakte Door Solution, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om industriporte og andre porteløsninger. Vi står altid klar med god rådgivning, den rette hjælp og et uforpligtende tilbud!