Om Door solution

Door Solution leverer skræddersyede løsninger til industri og private og kan dække alle behov inden for porte, branddøre, sluser og ramper. Med mange års erfaring i portbranchen er vi de rigtige at tage fat i, hvis du har brug for hjælp inden for alle slags porte på Sjælland. 

door solution medarbejder

over 20 års erfaring

Door Solution er et serviceminded og kvalitetsbevidst firma, der er stiftet i 2020 af Frank Veje Jakobsen. Med over 20 års erfaring i dør- og portbranchen har vi de rette kvaliteter, der sikrer, at du kan få en god løsning inden for præcis den port, rampe eller sluse, du ønsker. Vi kan dække alle behov og hjælpe med alt fra projekteringsfase, opmåling, installering og den efterfølgende service.

For at gøre processen nemmere kommer vi derudover ud og måler op til projektet uden ekstra beregning. 

Uendelige muligheder

Med et bredt forhandlernetværk, de rigtige kontaktpersoner og den rette viden inden for feltet kan vi tilbyde dig lige netop det produkt, du ønsker. Derudover er vores rådgivning ganske gratis.

Skræddersyede løsninger

Vi har mange års erfaring med at levere, montere og servicere unikke løsninger inden for porte til både private og erhverv på primært Sjælland – men vi hjælper selvfølgelig i hele Danmark. Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere altid er opdaterede i henhold til de nyeste regler og certificering mht. installation og service, så du kan være sikker på, at du får den mest effektive og holdbare løsning – hver gang!

Kunde og kvalitet i fokus

Et køb af en ny port er en stor beslutning for de fleste mennesker, og derfor er det vigtigt for os altid at udføre den bedste service og at vejlede i det omfang, kunden ønsker. Kunden er omdrejningspunktet for løsningen hver gang, da det er dine ønsker og behov, der skal indfries – og til sidst blive til et resultat, som du er glad for i mange år frem!

Vil du vide mere om vores løsninger?

Du er altid velkommen til at kontakte Door Solution, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om industriporte og andre porteløsninger. Vi står altid klar med god rådgivning, den rette hjælp og et uforpligtende tilbud!