Køle- og frost-løsninger

Hos Door Solution kan vi hjælpe med alt inden for køle- og frostløsninger på Sjælland – lige fra projekteringsfase, opmåling, installering og den efterfølgende service.

Køle- og frostløsninger på Sjælland

Door Solution tilbyder skræddersyede løsninger og kan dække alle behov inden for porte, sluser og ramper. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelige med din næste kølerumsport og -dør samt frostrumsport og -dør.

Mere info om køl og frost

Få mere information om vores køle- og frostløsninger i de følgende brochurer. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Porte og døre til køl/frost

Vi tilbyder kvalitetsdøre og -porte til køl- og frostrum, der bliver skræddersyet til kundens individuelle behov, hvor vi både kan levere og montere dem. Vi kan hjælpe alle brancher, der har brug for denne løsning, bl.a. supermarkeder, engrosvirksomheder og medicinalindustrien.

Branddøre og brandporte

Vi kan levere de rette branddøre og brandporte til køl og frost – og selvfølgelig med de rette godkendelser. Vi importerer branddørene fra Tyskland, som har de bedste produkter til den mest effektive brandsikring – så med et bredt forhandlernetværk kan vi tilbyde dig præcis det produkt, du ønsker.

20 ÅRS ERFARING

Med over 20 års erfaring i portbranchen er Door Solution de rigtige at tage fat i, hvis du har brug for hjælp inden for alle slags porte. Vi kan levere, montere og servicere alt inden for porte, ramper og sluser, og med vores store netværk finder vi hurtigt de rette varer til behovene.

HØJ KVALITET OG FLEKSIBILITET

Har du et projekt i tankerne, men svært ved at danne dig overblikket over mulighederne, så tag gerne fat i os. Vi tilbyder stor viden og gratis, professionel rådgivning inden for alle slags køle- og frostløsninger, hvor vi altid sørger for at være fleksible og levere produkter af højeste kvalitet.

Vil du vide mere om vores løsninger?

Du er altid velkommen til at kontakte Door Solution, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om industriporte og andre porteløsninger. Vi står altid klar med god rådgivning, den rette hjælp og et uforpligtende tilbud!