Service

Hos Door Solution kan vi hjælpe med alt inden for portservice på Sjælland – hvad enten det er til industriporte, køle- og frostrum, sluser eller garageporte.

Portservice på Sjælland

Door Solution tilbyder skræddersyede løsninger og kan dække alle behov inden for porte, sluser og ramper. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelige med den næste omgang service.

Mere info om portservice

Få mere information om vores service i de følgende brochurer. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Service med et smil

Vær sikker på, at din port altid er vedligeholdt og fungerer perfekt med portservice. Det er vigtigt, at porten fungerer optimalt hver eneste dag, så derfor skal den tjekkes efter en gang imellem, så du ikke skal ulejlige dig med problemerne. Kontakt os gerne i dag, og vi kommer forbi med dygtige og servicemindede medarbejdere.

Få servicekontrakt hos os

Husk, at det er et lovkrav, at der på danske arbejdspladser udføres service af porte og hejseredskaber minimum en gang om året. Derfor tilbyder vi en fast planlagt, årlig service af dine porte, så du ikke skal bekymre dig om, hvornår det er tid igen. Ønskes der servicerapport, udarbejder vi også gerne sådan én.

20 ÅRS ERFARING

Med over 20 års erfaring i portbranchen er Door Solution de rigtige at tage fat i, hvis du har brug for hjælp inden for alle slags porte. Vi kan levere, montere og servicere alt inden for porte, ramper og sluser, og med vores store netværk finder vi hurtigt de rette varer til behovene.

HØJ KVALITET OG FLEKSIBILITET

Er det tid til den årlige omgang service af din port, sluse eller rampe, så tag gerne fat i os. Vi står til rådighed med stor viden, kvalitetsbevidst service og gratis, professionel rådgivning inden for alle slags industriporte, hvor vi altid sørger for at være fleksible og levere løsninger, der holder i mange år frem.

Vil du vide mere om vores løsninger?

Du er altid velkommen til at kontakte Door Solution, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om industriporte og andre porteløsninger. Vi står altid klar med god rådgivning, den rette hjælp og et uforpligtende tilbud!